Meglátásom szerint manapság nem elég önmagában egy kiépített behatolás védelmi rendszer, mely betörés esetén hangjelzést ad, mivel sokszor az emberek figyelmen kívül hagyják akár egy gépkocsi riasztó vagy a ház falán lévő sziréna jelzéseit. Ennek oka, hogy az emberek nem figyelnek oda mások vagyontárgyaira, valamint a közbiztonságból fakadóan félnek bármi nemű beavatkozástól.

Ennek kiküszöbölésére, illetve annak érdekében, hogy biztonságban tudja értékeit ajánlom az Őrmester Nyrt. távfelügyeleti szolgáltatását..

Távfelügyelet meghatározása:

A távfelügyelet az ország különböző területein megtalálható vagyonvédelmi célú biztonságtechnikai rendszerek 24 órás távoli megfigyelését, felügyeletét jelenti.

A távfelügyeletre kötött riasztó rendszer előnye, hogy riasztás esetén jelzésék érkeznek a 24 órás felügyeleti központba, akik ellenőrzik a riasztást, értesítik a megadott személyeket és küldik a járőrszolgálatot a helyszínre, hogy ellenőrizzék a védett objektumot. A járőr helyszínre érkezésének garantált ideje 15 perc, de ez a gyakorlatban 5-8 perc szokott lenni.

Továbbiakban a behatolás védelmi rendszer folyamatos műszaki felügyelet alatt áll, melynek bármilyen meghibásodása vagy áramellátás hiánya esetén azonnal jelzések érkeznek a távfelügyeleti központba. A diszpécser szolgálat értesíti a megadott személyeket illetve a biztonságtechnikai technikusokat, akik haladéktalanul intézkedéseket tesznek a hiba elhárítására.

Felügyelt helyszínek lehetnek lakások, családi házak,nyaralók, üzlethelységek, irodák, raktárhelységek.

www.tavfelugyelet.com

Szerző: Távfelügyelet  2012.10.08. 14:46 Szólj hozzá!

Címkék: biztonságtechnika vagyonvédelem őrmester távfelügyelet lakásriasztó

A bejegyzés trackback címe:

https://tavfelugyelet1.blog.hu/api/trackback/id/tr604815665

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása