shutterstock_81666352.jpg

 A riasztó rendszerek egyes típusához, lehetőség van egy úgynevezett IP modul csatlakoztatására, melynek segítségével központunkat interneten keresztül bárhonnan, bármikor elérhetjük, vezérelhetjük. A riasztórendszer felügyeleti alkalmazás mind Apple és Android készülékeken elérhető, valamint az alkalmazás Tablet PC-re is optimalizálva van. Az alkalmazás segítségével okostelefonunkat távoli kezelőként is használhatjuk, melynek segítségével riasztó rendszerünket élesíthetjük, hatástalaníthatjuk, vezérelhetünk kimeneteket, valamint értesítést kapunk a rendszer aktuális állapotáról.

 A software jellemzői:

- A teljes rendszer állapota megtekinthető (zónák, particiók)

- Riasztási memória megjelenítése

- Rendszer hibák megjelenítése

- Modul hiba esetén megjeleníti a hibás modul címkéjét

- Élesítés, hatástalanítás távolról

- Zóna kiiktatás

- Megjeleníti a riasztás típusát (csendes, hangos), riasztás esetén vibrál vagy hangot ad

- PGM-ek vezérlése, címkék testreszabása

- Működik Wi-Fi-n vagy 3G-n

- Háttérben futhat, míg a készülékkel más funkciót végzünk

Továbbá az Internet modul lehetőséget biztosít böngésző programon keresztül is a távoli vezérlésre, valamint képes e-mail értesítés küldésére 16 különböző címre.

További előnye a modulnak, hogy a riasztó rendszer távolról a megfelelő programozói software-el programozható, ezáltal a rendszer üzemeltetője, a felhasználó igényének megfelelően bármikor átprogramozhatja a rendszert kiszállás nélkül, illetve meghibásodás esetén is távolról lehet tájékozódni a rendszerhibákról.

Szerző: Távfelügyelet  2013.02.04. 12:38 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://tavfelugyelet1.blog.hu/api/trackback/id/tr245062120

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása