shutterstock_113802904 [Converted].jpg

Pánik riasztás kezdeményezésére, illetve a riasztás távfelügyeletre történő átjelzése megvalósítható a meglévő riasztórendszerhez csatlakoztatott pánik gomb, vagy támadásjelző pedál pultba történő felszerelésével. További lehetőség, hogy a vagyonvédelmi rendszerhez hordozható rádiós vészhívót csatlakoztatunk, melynek előnye, hogy nem helyhez kötött, a hatótávolság akár 60 méter is lehet, valamint azonnali pánikriasztás küldhető a távfelügyeleti központba.

Olyan irodaházakban, illetve telephelyeken, amely rendelkezik porta vagy őr szolgálattal javaslunk egy multifunkciós mobil eszközt, mely alkalmas különböző munkafolyamatok, események elektronikus rögzítésére, vészjelzésre, őrjárat ellenőrzésre, valamint két irányú hang kapcsolatra, telefonálásra. A képernyőn lévő S.O.S. gomb, vagy a kiegészítőként alkalmazható vészjelző karóra segélyhívó gombjának megnyomásával, azonnali segítséget kérhet a diszpécser szolgálattól. A készülékbe beépített GPS és lépésszámláló funkciónak köszönhetően, a felhasználó tartózkodási helye pontosan meghatározható a távfelügyeleti software térképes felületén. További előnye, hogy a készülékbe beépített RFID olvasójának köszönhetően a telephelyeken belül és kívül elhelyezett checkpointok leolvasásával ellenőrizhető az őrszolgálat járőrözése.

Szerző: Távfelügyelet  2013.02.20. 13:28 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://tavfelugyelet1.blog.hu/api/trackback/id/tr595094024

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása