shutterstock_66029107.jpgshutterstock_34930090 (800x611).jpg

Nem lehet eléggé hangsúlyozni hogy a  különféle típusú tüzek felismerésére milyen jelentőséggel jár. Ennek érdekében tűzérzékelőket, detektorokat kell alkalmazni. A riasztások továbbítása szintén kulcskérdés, különösen akkor, amikor a helyszínen nem tartózkodnak vagy éppen alszanak. Ennek kiküszöbölésére javasoljuk tűz távfelügyeleti szolgáltatásunkat.

Távfelügyeleti központunk alkalmas a nap 24 órájában a tűzjelző központoktól érkező tűz és szén-monoxid jelzések, valamint hiba jelzések fogadására. Tűzjelzés bekövetkezésekor a tűzjelző központ által, kiküldött eseményt a Gprs készülék fogadja, majd IP alapú csomagban a GPRS hálózaton keresztül továbbítja a felügyeleti állomásra.A készülék képes  az eseményeket szelektív módon, azaz hurok és érzékelőszám megjelenítésével együtt továbbítani, mely teljes értékű átjelzést biztosít. Ezeknek a paramétereknek köszönhetően a tűz keletkezésének helye egyértelműen meghatározható. Riasztáskor diszpécser szolgálatunk kiértékelik a jelzéseket és értesíti a megadott személyeket illetve a tűzoltóságot.

www.tavfelugyelet.com

Szerző: Távfelügyelet  2012.10.16. 15:15 Szólj hozzá!

Címkék: biztonságtechnika vagyonvédelem őrmester távfelügyelet lakásriasztó

A bejegyzés trackback címe:

https://tavfelugyelet1.blog.hu/api/trackback/id/tr984852164

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása