shutterstock_116023045.jpg

Az Őrmester Nyrt. lehetőséget nyújt távfelügyeleti szolgáltatása mellé, hogy az ügyfelek biztonságérzetét tovább fokozza, valamint, hogy egy magasabb színvonalú szolgáltatást biztosítson ezzel az okostelefon applikációval. A program képes a távfelügyeleti rendszer szerveréhez kapcsolódva az egyes objektumok jelzéseinek megjelenítésére, így a felhasználok az interneten keresztül nyomon követhetik az általunk távfelügyelt rendszerek (riasztó, tűzjelző, személy és gépjármű, stb.) eseményeit, működéseit. Riasztáskor, rendkívüli esemény bekövetkeztével a program azonnal értesíti az ügyfelet, illetve lehetőséget ad eseménylista lekérdezésére és képes grafikus megjelenítésre. A jelzések tartalmazzák az objektum azonosítóját, nevét, a jelzés beérkezésének időpontját és a jelzés szövegét. A térkép funkció és a beépített eseményszűrő segítségével lekérdezhető az aktuális tartózkodási hely, a megtett út nyomvonala.

 

Fő funkciói:

-         Riasztási események megjelenítése azonnal hanggal és színnel elkülönítve

-         Aktuális utolsó események megjelenítése

-         Új és korábbi események lekérdezése

-         Több készülék egyidejű felügyelete

-         GPS vevővel ellátott készülék esetében, térképes megjelenítésre

-         Plusz információk grafikus megjelenítése (akkutöltöttség, térerő, hőmérséklet, stb)

 

A szoftver alkalmazása kézzel fogható eredményeket garantál a felhasználok számára, mivel valós idejű, naprakész információkat szolgáltat a távfelügyelt objektumok eseményeiről.

 

 

Szerző: Távfelügyelet  2013.01.28. 13:05 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://tavfelugyelet1.blog.hu/api/trackback/id/tr655048596

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása