Video megfigyelő rendszer fő előnye, hogy nyomon követhetőek az események a védeni kívánt területen, illetve egy bekövetkezett nem várt esemény alkalmával pedig visszanézhetőek a rögzített felvételek.

Távfelügyeleti állomásunkon diszpécsereink a nap 24 órájában fogadják és felügyelik az objektumokban elhelyezett kamerák által közvetített képeket. Video távfelügyeleti szolgáltatásunkat riasztórendszerrel kombinálva ajánljuk, mivel riasztás jelzés érkezése esetén kollegáink azonnal ellenőrizhetik a kamera képeken az eseményeket, egyértelműen meghatározható a riasztás kiváltó ok, ezáltal a téves riasztások gyakorisága minimalizálható.

További előnye, hogy a helyszínre érkező járőrszolgálatot távolról tudja navigálni a diszpécser az eseményekről az élő képek alapján.

A video rendszer távfelügyeletre való rákötésének feltétele, hogy a rögzítő alkalmas legyen IP alapú kommunikációra így interneten keresztül rácsatlakozhatunk a video megfigyelő rendszerre. Továbbiakban megfelelő sávszélességű, lehetőség szerint fix IP címes internet kapcsolat álljon rendelkezésre a távfelügyelt objektumban. Fix IP cím hiányában DDNS szolgáltatással is megoldható a távoli elérés.

www.tavfelugyelet.com

Szerző: Távfelügyelet  2012.10.10. 14:35 Szólj hozzá!

Címkék: biztonságtechnika vagyonvédelem őrmester távfelügyelet lakásriasztó

A bejegyzés trackback címe:

https://tavfelugyelet1.blog.hu/api/trackback/id/tr924815842

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása