shutterstock_113802904 [Converted].jpg

Manapság a társasházak nagy figyelmet fordítanak a felvonok biztonságos üzemeltetésére . Célunk egy olyan lift távfelügyeleti szolgáltatás biztosítása, mely vészhelyzet esetén gyors és megnyugtató segítséget nyújt a felvonóban rekedt személyeknek.

Az Őrmester Nyrt. rendelkezik azokkal a minősített technikai eszközökkel, illetve fogadó központtal, amelyek lehetővé teszik, hogy a nap 24 órájában GPRS alapú berendezéssel figyelemmel kísérjük a személyfelvonókból érkező segélykérő jelzéseket. Riasztást követően diszpécser szolgálatunk a kétirányú hangkapcsolat révén megnyugtató módon tisztázza a helyzetet a liftben rekedtekkel, valamint azonnal értesíti a megadott személyeket, illetékeseket. Az általunk felügyelt GPRS rendszer műszaki hibajelzése esetén technikusi szolgálatunk rövid időn belül a helyszínen megkezdi a hiba elhárítását.

Adottságaink révén komplett szolgáltatást nyújtunk ügyfeleink részére: vállaljuk a GPRS berendezés telepítését, beüzemelését, javítását, karbantartását, a jelzések fogadását, valamint  igény esetén a kiképzett műszaki vonuló szolgálat helyszínre küldését.

www.tavfelugyelet.com

Szerző: Távfelügyelet  2012.10.15. 16:24 Szólj hozzá!

Címkék: biztonságtechnika vagyonvédelem őrmester távfelügyelet lakásriasztó

A bejegyzés trackback címe:

https://tavfelugyelet1.blog.hu/api/trackback/id/tr784850124

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása